Shutterstock / Kzenon

Shutterstock / Kzenon

Man fluistert 12 keer in je oor dat hij niet opdringerig wil zijn

Jelena zit met haar vriendin in een café. Naast haar zitten twee mannen, waarvan een de hele tijd haar kant op kijkt. Als haar vriendin even naar de wc is, schuift de man haar kant op. “Ik wil natuurlijk absoluut niet opdringerig zijn”, fluistert hij haar in het oor, “maar ik kon het gewoon niet laten om je aan te spreken.” Jelena schuift een stukje opzij, waarna de man zich voorover buigt. “Ik vroeg me af of je iets wil drinken? Omdat het zo warm is buiten.” Hij glimlacht bezweet, zijn klamme lippen zitten nu bijna tegen Jelena’s oorlel aan.

“Het klinkt misschien wat pushy maar dat is echt honderd procent niet mijn bedoeling.” De man gaat nog wat dichter naast Jelena zitten. “Ik haat het als mensen zich aan anderen opdringen.” Hij kijkt het café rond. “Trouwens, als er gasten zijn waar je last van hebt, dan moet je het gewoon zeggen hè? Dan zeg ik dat ze je gewoon met rust moeten laten. Hallo, het is 2023. Dat kan echt niet meer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Doet me denken aan tweeledig en algemeen ter zake tegelijkertijd ten eerste zegt prioriteit 1, prioriteit 2, second things second, third things third, illusion veder never heard, als je voorrang neemt in tafelschikking omdat fourth thing was not yet a blurred.

Reageer
gravatar

Als baardmans – rechts naast haar – met haar naar bed wil, moet hij veel geduld hebben. Ze is minstens twee uur bezig met het verwijderen van de laag schmink van haar gezicht.

Reageer
gravatar

De foto-redactie heeft helaas bij Shutterstock een foute keuze gemaakt bij een overigens fout verhaal.
Waar is trouwens die andere man gebleven? Een stok aan het zoeken om die kleffe kerel een flinke mep te geven?

Reageer