Shutterstock / Dikushin Dmitry

Shutterstock / Dikushin Dmitry

Bedreiger stapt terug om meer tijd te besteden aan bedreigen van zijn gezin

EdRaket72 stopt met het bedreigen van politici. De beruchte eikel uit Zevenaar heeft besloten meer tijd te besteden aan het bedreigen van zijn gezin.

“Als ik moet kiezen tussen Nederland en mijn gezin, kies ik altijd voor mijn gezin. Ik haat Nederland, maar mijn vrouw en kinderen komen bij mij echt op de allerlaatste plaats”, aldus EdRaket72. “Mijn vrouw schrikt niet meer als ik mijn armen optil en praat nu zelfs terug tegen mij. Ik wil dat niet verliezen, wij hebben hier al 23 jaar aan gewerkt.”

Hij heeft niet lang over de beslissing na hoeven denken. “Nee, ik denk eigenlijk nooit lang na voordat ik iets doe. Maar ik heb het uitschelden van mijn kinderen op de afscheidsmusical van groep 8 moeten missen omdat ik met een fakkel voor het huis van een Kamerlid stond. Toen vroeg ik me af: waar ben ik eigenlijk mee bezig?”

EdRaket72 heeft een oproep gedaan op Facebook of anderen het stokje van hem over kunnen nemen. “Het is ondankbaar werk, dat weet ik, maar hard nodig in deze maatschappij. Ik denk dat er in Nederland genoeg gemotiveerde teringlijers rondlopen die mijn plaats kunnen innemen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Alle begrip Edje Raketje. Sta je voortaan met een fakkel voor jouw eigen voordeur? Ga jij ook de straat voor jouw huis blokkeren en welk raam van een politiewagen ga jij inslaan?

Reageer