Stanislaw Mikulski/Shutterstock

Stanislaw Mikulski/Shutterstock

Man heeft navigeerapp om door alle apps in zijn telefoon de goede navigeerapp te vinden

Deze man heeft een navigeerapp om door alle apps in zijn telefoon de juiste navigeerapp te vinden. Een ontzettende uitkomst voor mensen die maar moeilijk de juiste weg kunnen vinden tussen de overdosis apps op je telefoon: iedereen.

“Swipe hier rechtsaf”, zegt een zachte vrouwelijke stem die klinkt als een mix tussen Google Translate en Patty Brard. “Eenmaal aangekomen op dit scherm bevindt de navigatie-app die u zoekt zich aan de linkerzijde, tweede van boven.” Voor veel mensen klinkt dit nog onwerkelijk, maar de eerste gebruikers van deze navigatie app voor de juiste navigeer app zijn direct overtuigd.

“We verwachten dat over een half jaar al twee keer zoveel gebruikers onze app gebruiken om andere apps te vinden”, vertelt een trotse app ontwikkelaar. “Geloof me, het gaat heel snel ouderwets worden om een navigeer app op je telefoon te zoeken zonder navigatie.”

Met de Flitsmeister Parkeren app kun je niet alleen betaald parkeren, de app navigeert je ook naar iedere bestemming. Én bij aankomst wordt je betaald parkeren voor je aangezet. Alles in 1 app. Download Flitsmeister Parkeren hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *