Mark Gusev/Shutterstock.com

Mark Gusev/Shutterstock.com

Man die geparkeerd staat blijft rest van de dag in de auto zitten om te kijken of er een parkeerwachter aankomt

Sjoerd gaan ze vandaag niet krijgen. Hij staat geparkeerd en weet niet zeker of hij hier wel mag staan, en hij ziet nergens een parkeermeter staan. Maar Sjoerd laat zich niet kisten en blijft de rest van de dag in zijn auto zitten. Zo kan hij direct ingrijpen als er een parkeerwachter aankomt.

“Je kunt maar beter het zekere voor het onzekere”, vertelt Sjoerd terwijl hij zijn schoenen uittrekt en zijn voeten op het dashboard plant. “Die parkeerboetes zijn echt niet mals tegenwoordig. Hee wacht, is dat er een? Is dat een parkeerwachter?” Sjoerd grijpt naar zijn autosleutel.

Vijf uur later zit Sjoerd nog steeds naar buiten te turen. “Eigenlijk zou ik op bezoek gaan bij een vriend, die woont hier aan de overkant”, zegt hij. “Maar ik ga nu niet het risico lopen om uit te stappen.” Nog eens twee uur later start Sjoerd de auto en rijdt hij weg. “Zo, mooi geen bekeuring gekregen vandaag. Wie is hier nu gek he?”

Betalen voor je parkeerplek doe je met Flitsmeister. De Flitsmeister Parkeren app herkent of je in een parkeerzone staat en zal je na een rit vragen of je een parkeeractie wilt starten. Download Flitsmeister Parkeren hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *