Studio Speld/Shutterstock

Studio Speld/Shutterstock

Gerard (57) heeft parkeerautomaat aan zijn auto gemonteerd: ‘scheelt een hoop gedoe’

De Brabantse Gerard uit het dorpje Zeeland was helemaal klaar met het gehannes met parkeerautomaten. Vooral het zoeken naar een parkeerautomaat of ervoor in de rij staan kon zijn dag steevast verzieken. Dus heeft hij een eigen parkeerautomaat in zijn auto gebouwd.

“Vanaf dag 1 maakt dat ding mijn leven makkelijker, het scheelt zó veel gedoe en geouwehoer”, vertelt Gerard ronduit. “Overal waar ik kom en parkeer, hoef ik maar een paar munten in mijn auto te duwen en ik ben helemaal het mannetje.” Voor de mensen die Gerard in de rij ziet staan bij een parkeerautomaat heeft hij dan ook maar weinig woorden. “Tja, stakkers. Je moet je leven vooral makkelijker maken, niet moeilijker”, sluit hij af.

Betalen voor je parkeerplek doe je met Flitsmeister. De Flitsmeister Parkeren app navigeert je naar bestemming én zet je betaald parkeren aan. Alles in 1 app. Download Flitsmeister Parkeren hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *