Shutterstock/Studio Speld

Shutterstock/Studio Speld

Youri is blij met slechts 11 minuten betaald parkeren tot zijn scharrel wilde tongen

Youri is in zijn nopjes door het verloop van zijn eerste date met Floor. Na lang om elkaar heen draaien zijn ze vandaag met de auto naar de Mac geweest. Als kers op de taart duurde het slechts elf minuten betaald parkeren voordat er getongd werd.

Na het romantische burgertje klappen reed Youri naar een afgelegen parkeerplaats verderop om hopelijk, excuseer ons woordgebruik, nog een ander lapje vlees te kunnen proeven. Met succes dus: na slechts 11 minuten en 7 seconden betaald parkeren werd er getongd. “Dit was het zó waard”, glundert Youri. “Ik heb dagen gehad dat ik kon betalen voor een half uur zonder succes.”

Betalen voor je parkeerplek doe je met Flitsmeister. De Flitsmeister Parkeren app navigeert je naar bestemming én zet je betaald parkeren aan. Alles in 1 app. Download Flitsmeister Parkeren hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *