Altrendo Images/Shutterstock

Altrendo Images/Shutterstock

Joyce weet niet precies hoe lang ze boodschappen gaat doen, dus gooit ze maar voor 3 dagen in de parkeermeter

Joyce is eventjes boodschappen gaan doen, maar staat nu vertwijfeld voor de parkeermeter op de parkeerplaats voor de supermarkt: ze moet namelijk inschatten voor hoe lang ze haar auto moet parkeren. Voor de zekerheid gooit ze maar vast voor drie dagen geld in de parkeermeter, zodat ze onbezorgd haar boodschappen kan doen.

“Je weet vooraf nooit hoe lang dat precies gaat duren he, die boodschappen”, zegt Joyce. “Zeker nu je een beetje op zoek moet naar de ‘kleintjes’, ben je veel langer bezig dan vooraf gedacht. Ik speel daarom gewoon op ‘safe’ door er lekker lang in te gooien, zodat ik niet met haast de supermarkt door moet racen.”

Betalen voor je parkeerplek doe je met Flitsmeister. De Flitsmeister Parkeren app navigeert je naar bestemming én zet je betaald parkeren aan. Alles in 1 app. Download Flitsmeister Parkeren hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is de eindredacteur in slaap gevallen? Boodschappen doen in plaats van shoppen! Dat is niet volgens het redactieboekje.

Overigens is het werkwoord winkelen meer op zijn plaats. Vrouwen als Joyce bezoeken tientallen winkels zonder iets te kopen voor hun lol. Het liefst met vriendinnen.

Reageer
gravatar

Je hebt vrouwen die iets kopen voor hun lol, maar ook vrouwen die iets kopen met tegenzin. Van dat laatste zijn er misschien niet veel, maar Joyce zou daar prima onder kunnen vallen..
Corrie Rector moet dus gecorrigeerd worden.

gravatar

Ik doe de volgende reclameleus tegen vorstelijke beloning aan Flitsmeister cadeau:

Een slimme meid is op parkeren voorbereid.

Graag binnen veertien dagen mijn factuur voldoen via de bank.

Reageer