Studio Speld / Shutterstrock

Studio Speld / Shutterstrock

Hoekstra komt in trekker aan bij extra ingelast Kamerdebat

Vandaag is er een extra ingelast Kamerdebat naar aanleiding van het interview van Wopke Hoekstra in het AD waarin hij afstand nam van de door het kabinet gestelde stikstofdoelen. De CDA-leider kwam zojuist aan in een trekker voor het debat.

Hoekstra kon nog niet zeggen of het eenmalig was: “Als het de juiste mensen in het land bevalt ben ik bereid het vaker te doen. Al moet ik wel zeggen dat ik erg vroeg op moest om er op tijd te zijn op deze manier.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Motie van de Boer Burger Beweging: Voorzitter, kan de heer Hoekstra van het CDA bevestigen dat hij in beginsel net zo irrationeel, over-emotioneel en wil hij bevestigen dat hij zich heeft verlaagd tot ons niveau, namelijk dat hij deze non-discussie wil aangaan met louter non-argumenten en nodeloze vertragingstactieken? Kan hij tevens bevestigen dat hij een boerenzakdoekonderbroek onder zijn blauwe pak draagt?

Reageer
gravatar

op de eenvoudige vraag ‘hoe komen jullie aan die -50 % voor 2030 ‘ kan de Sloper des Vaderlands Mark geen antwoord geven.
CDA boer Heerema gaf ook al geen antwoord, raar D66 mannetje Paternotte mompelde iets over ‘blabla wetenschappers geloven’

en verder is het weer het bekende circus, straks nog even een motie van wantrouwen van Geert, die nooit gesteund wordt en
zo glijd dit eens zo mooie land verder de afgrond in .. en in Ter Apel slapen vanavond 600 gelukszoekers in het gras waar eens onze koeien graasden.

– het gaat ze niet om de stront maar om de grond –

gravatar

D66-leider Sigrid Kaag is niet bij het debat over de stikstofuitspraken van haar CDA-collega Wopke Hoekstra.
Kaag meldt via Twitter dat ze vanochtend onwel werd en naar het ziekenhuis is gegaan.

Ze heeft waarschijnlijk een stikstoftekort en zal met overtollige stikstof worden beademd, aldus BBB medisch specialist van den Burgh.
Op de vraag of ze het donorregister heeft ondertekend kon haar woordvoerder nog geen antwoord geven.

Reageer
gravatar

Oh jee, ik geef hier weer een non-argument weg aan de boeren, maar psst.: er zit 80% stikstof in lucht!! Weliswaar is dit natuurlijk natuurkundig gezien iets heel anders dan de stikstof die in stront zit, maar dat maakt voor jullie niet uit, elk non-argument is er 1 in deze non-discussie.

gravatar

Op zich kan ik Hoekstra wel een beetje begrijpen. Zelfs in het wanbeleid/wanbestuur van het CDA zitten nog de woorden beleid/bestuur. Leveren we het land uit aan Vice-Premier Van der Plas in het eerste kabinet van Gauleiter Baudet dan is het hek van de dam en lopen de schapen overal.

Reageer