Marielle_Schalk / X

Marielle_Schalk / X

Van der Plas ziet boeren ‘gezellig het spelletje galgje spelen’

BBB-leider Caroline van der Plas vindt de acties van demonstrerende boeren ‘wel mee vallen’. Dat zei ze gisteravond in Op1. Zo zag ze onder andere boeren ‘gezellig het spelletje galgje op een plein rondom een kampvuurtje spelen’.

“Jullie zeggen poep spuiten op de openbare weg, ik zie welwillende burgers die de weg bemesten”, zegt Van der Plas. “Allemaal goede daden, en dat terwijl ze zelf zo hard worden aangepakt.”

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volgens mij is ze echt de weg kwijt.Heeft ze het over veiligheid…haar zgn.veiligheid en verder mogen boeren alles.Hoe hypocriet en blind kan je zijn…dit moet een land mee gaan regeren.God beware mij.Laat haar weer naar haar varkens vertrekken.Hier zit toch geen mens en dier op te wachten.

Reageer