Shutterstock / MyStockVideo

Shutterstock / MyStockVideo

‘Innovatie is de oplossing’, aldus boer die weer niets vernieuwenders kan bedenken dan snelwegblokkade

Na de acties in België zijn er ook in Nederland weer boerenprotesten uitgebroken. Veel boeren zijn woedend over onder andere het stikstofbeleid. De mannen en vrouwen die weer niets vernieuwenders konden bedenken dan het blokkeren van snelwegen met tractoren zien innovatie als de oplossing.

"We hoeven helemaal niet te krimpen", betoogt een Twentse boer naast zijn tractor en een in brand gestoken hooibaal. "Wij zijn ongelofelijk innovatief. Geef ons de kans om iets nieuws te bedenken en dat hele stikstofprobleem is opgelost."

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *