fizkes - Shutterstock

Net niet roekeloze man: ‘Verstand op drie en rustig aan’

Na een drukke en stressvolle periode op werk heeft Robrecht (27) eindelijk vakantie. Hij is van plan deze zomer de boel op relatief kleine stelten te zetten. “Verstand op drie en rustig aan”.

Samen met zijn vriendengroep is hij  van plan om naar Mallorca te gaan, waar ze voor de gedeeltelijke escalatie gaan. “We hebben een AirBnB gekozen die ook wel redelijk ver van het uitgaansgedeelte ligt, zodat we ons niet teveel laten verleiden en elke avond op tijd weer ons nest in kunnen duiken. Ik heb de route van tevoren alvast opgezocht zodat we niet verdwaald kunnen raken.”

“Daarnaast ga ik mij een klein beetje misdragen en rekening met iedereen houden. Zoals ik altijd zeg: helemaal een beetje naar de klote!”Steun De Speld. Word Vage Kennis. Vage Kennissen krijgen naast een welkomstcadeau naar keuze, ook elke week een exclusief artikel toegestuurd. Ook steun je de redactie bij het maken van artikelen, video’s en meer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *