Shutterstock / Elnur

Shutterstock / Elnur

Man die ‘let’s gooooo’ zegt heeft eigenlijk geen idee waar het naartoe moet

Een man die vanmiddag ‘let’s goooo’ zei in een gesprek met vrienden op een terras heeft eigenlijk geen flauw idee waar het allemaal naar toe moet. Dat bedacht hij pas nadat hij ‘let’s goooo’ had gezegd op een vriend die zei dat die nog een biertje wilde bestellen.

“Haha, sick”, zei de man ook nog, zonder heel duidelijk te weten wat er dan zo sick was. “Ik steun mijn vrienden”, laat de man nog weten, om daarna nog een keer ‘let’s go’ te fluisteren. Na het afscheid van zijn vrienden voelde hij zich richtingloos en stuurloos en die nacht lag hij wakker, de keuzes te overdenken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Na die overbodige verhaaltjes in De Speld, nu het nieuws van een serieuze reageerder.

Mark Rutte heeft vanmiddag een bezoek gebracht aan Willem-Alexander over het langverwachte uitglijden van zijn kabinet. De koning had nog zo gezegd dat hij in Griekenland belangrijkere dingen te doen heeft. Maar helaas moet hij van de grondwet in dit soort gevallen de gewezen premier te woord staan. Begrijpelijk had Mark geen zin om naar Griekenland te vliegen alwaar ze hem zouden uitlachen.

Ze hebben samen nog een biertje gedronken nadat Willem-Alexander hem een baan als hofnar had aangeboden. Het gesprek duurde alles bij elkaar een kwartiertje.

En Willem-Alexander is weer snel teruggevlogen.

Reageer