Studio Speld

Studio Speld

Onduidelijk of man wereldvrede wil of twee bier

Een onduidelijke situatie deed zich laat in de avond voor in de Amsterdamse kroeg Café Thuys. Een oudere man in een zwart leren biker vest maakt een V-teken met zijn hand door zijn wijs- en middelvinger in de lucht te steken, tot lichte verwarring van het barpersoneel.

Het is een situatie waar de mensen achter de bar vaker mee moeten dealen. “Zeker in deze tijden met onder andere Israël-Hamas en Rusland blijft het ingewikkeld: maakt iemand een politiek statement of wil iemand gewoon nog twee biertjes? Weet je wel?” legt Luca uit terwijl ze de bar schoonmaakt. “Beide gevallen zijn natuurlijk gewoon goed. Love and peace man.”

Ook Teun ervaart soms miscommunicatie aan de bar. “Gister stak iemand nog zijn middelvinger op. Toen heb ik voor de zekerheid een slap getapt biertje neergezet.”

De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord door Wopke Hoekstra, het beste van De Speld Sport en De Pin, een polarisatiespecial en een extreem polariserende middenpagina. Bestel ‘m hier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat is hier onduidelijk aan? Deze man wil duidelijk 2 HOY-worsten.
Dat ie ze vervolgens moet wegspoelen met wat liters bier is logisch, maar dan zijn alle vingers van twee handen nog niet genoeg.

Reageer