Studio Speld: Lisanne Vegt & Shutterstock

Studio Speld: Lisanne Vegt & Shutterstock

DUO raadt pechgeneratie aan om met blik bier en plastic stoel in voortuin te zitten

Vorige week bracht DUO naar buiten dat de rente voor de pechgeneratie opnieuw drastisch stijgt, naar 2,5% ditmaal. DUO reageerde verontwaardigd op de verbaasde en boze reacties van studenten. “Het lijkt bijna alsof niemand zich realiseert dat je ook op een plastic stoel met een blik lauwe Schultenbräu in je betegelde voortuin kan zitten voor de rest van je leven?”

“Kijk wij hadden hebben het ook niet altijd makkelijk gehad hé. Studenten doen net alsof dit einde is, alsof ze compleet in het nauw gedreven zijn door torenhoge schulden”, vertelt de woordvoerder van DUO ons wanneer hij om twaalf uur aan komt rijden in zijn gouden Bentley.

“Tja, goed. Het zal op een gegeven moment een beetje eentonig worden. Maar je moet niet zeggen dat je geen opties meer hebt. Lager, Schultenbräu, Dors, Pitt bier, noem maar op! En ja, je zal wellicht last krijgen van doorligplekken of de eigenaar van het huis die voor de zesde keer die week de politie belt om je uit zijn voortuin te trekken. Maar zo heeft elke generatie z’n obstakels.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *