Standret / Shutterstock

Standret / Shutterstock

Welke drugs cancellen elkaar ook alweer uit? Check het in dé drugsgids

Als je te veel hebt gedronken, weet iedereen dat je gewoon een dikke lijn sos moet snuiven. Maar wat doe je ook alweer als je daar weer té aan van bent? Met deze ultieme mix & match-drugsgids kom jij perfect de festivalzomer door!

Te lam
Heel herkenbaar, je had gewoon veel dorst! Gelukkig is daar cocaïne om je er weer bovenop te helpen. En geen zorgen, dit is een natuurproduct. Kan dus ook prima naast natuurwijn.

Net iets te veel sos
Oeps: iets te veel kabouterpost. De adrenaline giert nu door je lijf, je móét naar de wc, je kan niet stoppen met praten en zou zo per ongeluk VVD stemmen. Hoe kom je hier nou weer van terug? Blowen, natuurlijk, dat is hét tegengif van coke! Was helemaal uit, maar no worries, komt weer helemaal terug.

Te veel geblowd
Denk jij dat je een larf in het been van Freek Vonk bent? Dan heb je net iets te hard aan die joint gelurkt. Neem dan een nakje pep, dan kun je er weer heerlijk tegenaan. Lees goed: nakje! Geen dikke lijn. Toch uitgeschoten? Ga dan door naar de volgende cancellaar.

Te scherp door de pep
Lukt het niet om te levelen met de reggaelovers om je heen? Horen ze drie meter verderop je hartslag nog? Top het geheel af met wat ket! Paardenmiddel! Wees niet te bang voor de k-hole. Wat alcohol haalt je daar altijd wel weer uit. Begin dan weer bovenaan bij stap 1: te lam.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Uw drugs koopt u eenvoudig bij een van de locale adresjes. Ze zijn te herkennen aan een bierlucht en puinzooi. Producten worden op eigen balkon verbouwd en met liefde verzorgd op universitair niveau.

Reageer
gravatar

Ik moet even een correctie doorgeven: cancellen schrijft men in goed Nederlands zo: kansels!
Kansellen – staande preken op een kansel – mag wel, maar dat is ongebruikelijk.

Reageer
gravatar

‘Check het in dé drugsgids’
De opdracht is voor gebruik op een kansel zo duidelijker:
‘Ga het na in een medisch naslagwerk’