Bing Schmal

Foto: Bing Schmal

Nieuw: de onzichtbare afvalbak

Inwoners van de grote steden experimenteren de laatste tijd gretig met een nieuw soort vuilcontainer: de onzichtbare afvalbak.

De onzichtbare afvalbak is vaak geplaatst vlak naast een gewone zichtbare afvalbak en biedt plaats voor zo’n 200 vuilniszakken. Ook karton kan in een onzichtbare afvalbak worden gegooid, maar dit moet wél in een onzichtbare afvalbak naast de papierbak. 

Matrassen moeten in de daarvoor aangewezen onzichtbare matrassen-afvalbak. Deze zijn te vinden op elke hoek van de straat.

Na vijftien jaar betrouwbaar verslag te hebben gedaan van het laatste nieuws breidt De Speld dit jaar uit naar de toekomst. Dat doen we de komende maanden met een wervelende theatershow. Alle informatie over de voorstelling en kaarten vind je op de speciale theaterpagina.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.