Pro Shots / Marcel van Dorst

Pro Shots / Marcel van Dorst

Drugsboeren mogen blauwe vaten voortaan op de 2e dinsdag van de maand langs het bos leggen

Opgelet voor alle drugsboeren in Nederland: vanaf volgende week mogen blauwe vaten met drugsafval op de tweede dinsdag van de maand langs het bos gelegd worden. Hier zal de gemeenten ze voortaan netjes ophalen en de kosten ervan op zich nemen.

“Het is wel een gedoe tegenwoordig hoor. De zwarte bak op die dag, de groene op die en nu ook alweer een aparte dag voor de blauwe drugsbak”, zegt drugsboer Benji uit Brabant. “Ik hoop dat ik het allemaal nog kan onthouden straks, maar wel fijn dat de gemeente er eindelijk eens iets aan doet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het vuil wordt bij mij een keer per week opgehaald. Nu ‘s lands overheid het verwijderen en vernietigen toch gaat betalen, kunnen de gemeentelijk afvalbedrijven toch ook gewoon het drugsafval ophalen. Dan hoeven de drugsbereiders de natuur niet te vervuilen.

Reageer