Shutterstock / Rocket Stock

Shutterstock / Rocket Stock

3-MMC alleen ongezond wanneer je het neemt

De zorgen rond de hippe partydrug 3-MMC nemen toe. Toch blijkt uit een rapport van het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum (NVIC) dat 3-MMC enkel ongezond voor je is wanneer je het neemt.

De 26-jarige Ruben is een fervent niet-gebruiker: “Iedereen om mij heen heeft het over de negatieve gevolgen van de drug, de rusteloosheid, de verhoogde hartslag en gebruikers die zelfs worden opgenomen. Ik gebruik het niet en voel me eigenlijk kerngezond.”

Het NVIC velt een duidelijk oordeel: “Zo ongezond is deze populaire drug helemaal niet, zolang je er maar ver vanuit de buurt blijft. Goed ontbijten, je groente en fruit binnenkrijgen, 30 minuten sporten per dag en geen 3-MMC nemen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *