lcepparo / Shutterstock

lcepparo / Shutterstock

Joep (27) wordt na afloop Lowlands opgehaald met het chemisch afval

‘Neem maar plaats in de rode bak’

Een kleine meevaller voor de 27-jarige Joep uit Rotterdam: hij hoeft vandaag niet zelf terug te rijden in zijn auto. Dit omdat hij na ruim drie dagen feesten op Lowlands in Biddinghuizen wordt opgehaald met het chemisch afval.

“Ik keek met de dag meer op tegen de reis terug, dus ik was erg blij met deze optie. Volgens mij mag ik ook tot en met minimaal woensdag nog helemaal niet rijden, dus veel andere keuzes had ik ook niet”, zegt Joep. “En nog een mooi extraatje: ik zag dat de inzameling van chemisch afval al is voor de nieuwe brug, dus die wandeling kan ik ook mooi skippen. Ik zou ook echt niet meer weten waar mijn auto staat. Was ik wel met de auto eigenlijk?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *