Shutterstock / fizkes

Shutterstock / fizkes

Vrouw die in duurzaamheid gelooft weigert ex bij grofvuil te zetten

Hij bleek nog prima een ronde mee te kunnen

Toen Clarice haar relatie uit dreigde te gaan, kwam ze voor een probleem te staan. Kon ze haar ex zomaar wegdoen? “Ik geloof wel echt in duurzaamheid namelijk.”

“Onze relatie liep al een tijdje stuk”, vertelt de 28-jarige. “In eerdere relaties zette ik mijn exen dan zonder pardon bij het grofvuil, maar bij mijn huidige vriend vond ik toch wel echt zonde. Toen dacht ik bij mezelf: kom op Clarice, geloof je nou in duurzaamheid of niet?”

“Mensen noemen me principieel, maar voor mij is het gewoon heel logisch. Ik vind het gewoon zonde van alle moeite en grondstoffen om iemand zomaar weg te doen. Ik heb er toch jaren plezier van gehad. Dus dan kan je beter eerst even checken of je er niet nog wat mee kan, voordat je besluit een nieuwe te nemen.” Tevreden kijkt Clarice naar haar vriend. “Hij bleek nog prima een ronde mee te kunnen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Verontrustend! Te vaak zie een ex bij het oude vuil staan, terwijl de andere ex niet wist dat ze op “huwelijkse voorwaarden” getrouwd waren. Advies: pas het notarieel contact aan naar “gemeenschap met anderen” en zet hem/haar alsnog aan de straat.

Reageer