WNL / YouTube

WNL / YouTube

Noodsituatie in Ter Apel: kan zoiets in Nederland ook gebeuren?

De situatie in Ter Apel verergert met de week. De leefomstandigheden zijn erbarmelijk, mensen verblijven er maanden langer dan de bedoeling is, kinderen spelen tussen het afval en worden ‘mentaal verwaarloosd’. De Nederlandse politiek maakt zich zorgen: zou zoiets in Nederland ook kunnen gebeuren?

“Je merkt dan toch dat een plek als Ter Apel dichterbij Nederland komt dan je denkt”, zegt premier Rutte. “Als we niet uitkijken kunnen dit soort onmenselijke toestanden ook echt in ons gezellige kikkerlandje plaatsvinden. ‘Nederland gidsland’ als idee is een klein beetje uit de mode, maar als we niet oppassen raken we die status in de wereld wel degelijk kwijt.”

Andere politici roepen op hierover in debat te gaan. “Wat er moet gebeuren met Ter Apel is aan de mensen daar, maar laten we er in ieder geval voor zorgen dat dit nooit zover komt in Nederland.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Foppe, jij ziet een win-win-situatie. Verslaafd aan reclame over gokken op internet? Ik heb volgende jaar eind december misschien nog een plaatsje in één van mijn groepstherapieën voor verslaafden aan televisie, reclame en/of gokken.

gravatar

Ik denk dat Janet wokeritis heeft. Nederland wint want geen shit hier, meer huizen beschikbaar. Vluchtelingen winnen want naar lekker weer en meer plek. En een Afrikaans land wint met een lucratieve (vakantie) park!

gravatar

Hopelijk niet.

Vooral buiten onze grenzen houden.
En anders terugsturen.

Scheelt een miljoen per aanvraag.
En een hoop woningnood.
En criminaliteit.

Maar ik heb gehoord dat dit in Nederland óók al 20 jaar aan de gang is!

Reageer
gravatar

Ach, beste redactie, let nou eens op! Nu probeer ik u al maanden lang te waarschuwen omdat u omni-deskundige prof. dr. Ir. Bert Bokhoven (tevens begenadigd trend-listener) veels te weinig hier aan het woord laat. Dit zien we nu ook terug in dit artikeltje. Wat weet een zekere Rutte hier nu van?? Niks, helemaal niks, zo blijkt weer! Wij als lezers willen Bokhoven, Bokhoven en nogmaals prof. dr. ir. Bert Bokhoven hier als deskundige; dit kan allemaal echt niet en gaat u op den duur veel vage kennissen kosten, edoch ik heb u gewaarschuwd!!

Reageer