shutterstock/JPstock

shutterstock/JPstock

Met de Intercity Indirect ben je gegarandeerd drie uur later op bestemming

Trein gaat ieder uur en reist altijd via Roosendaal

De NS heeft aangekondigd dat vanaf deze zomer de Intercity Indirect gaat rijden. De nieuwe trein brengt reizigers gegarandeerd minimaal drie uur later op bestemming, omdat hij altijd via Roosendaal reist.

“Ja, tenzij je naar Roosendaal moet hè, dan sturen we hem via Enschede en/of Leeuwarden”, licht directeur Marjan Rintel toe. “Verder kunnen reizigers dezelfde voorzieningen verwachten als ze gewend zijn; wc’s, railcatering en zelfs stopcontacten om je telefoon op te laden. En dat dan enkele uren langer dan normaal.”

Wie gebruik wil maken van de Intercity Indirect moet er wel rekening mee houden dat je toeslag moet betalen op de kaartjes. Rintel: “Je maakt immers ook meer meters.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ook vloggers en influencers, zoals Juliën, willen we graag tevreden stellen. Hij is ook van harte welkom om onze IC InDirect te mogen proberen! Onze afdeling Dagkaartjes heeft hem een dagkaartje gestuurd!

gravatar

Altijd fijn zo’n mobiele workspace. Voor een habbekrats kun je hier doorwerken op je notebook, met geheid een continu wisselend uitzicht. Vandaar dat die trein altijd zo vol zit.

Reageer