Studio Speld

Studio Speld

NS gaat actiefoto toevoegen voor extra inkomsten

Wie met de trein reist, kan vanaf vandaag een actiefoto krijgen. De NS voegt de optie om extra inkomsten te genereren en zo de trein betaalbaar te houden.

“Met alleen een spitsheffing redden we het niet”

“Met alleen een spitsheffing redden we het niet”, legt NS-topman Wouter Koolmees uit. “We hebben daarom op alle trajecten fototoestellen geplaatst, voornamelijk op spannende plekken als bochten, spoorwegovergangen en station Anna Paulowna. Op het aankomende station kunnen reizigers hun persoonlijke actiefoto voor slechts 7.50 euro aankopen.”

De 24-jarige Frederieke reist elke dag met de trein. Ze heeft meteen een actiefoto aangeschaft: “Leuk om een herinnering te hebben aan mijn reis tussen Gouda en Den Haag Laan van NOI naast die jongen die zonder gêne een patatje oorlog zat weg te smakken. Deze foto gaat thuis op de schouw.”

De NS verwacht dat de actiefoto 200 miljoen per jaar gaat opbrengen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *