Studio Speld: Lisanne Vegt & Shutterstock & Pro Shots

Studio Speld: Lisanne Vegt & Shutterstock & Pro Shots

Wouter Koolmees zegt sorry na crack roken in crackvrije coupé

Opnieuw een blunder van NS-baas Wouter Koolmees. Hij werd in de intercity naar Enkhuizen betrapt door een conducteur terwijl hij crack aan het roken was. Op social media gingen foto’s rond en volgens getuigen stond de hele coupé blauw, terwijl het nota bene een crackvrije coupé was.

“Vreselijk stom van me”, reageert Koolmees aangedaan. “Dat had ik daar niet moeten doen. Stoppen met crack staat bovenaan mijn lijst met goede voornemens en dit is voor mij een extra reden om daar werk van te maken.”

Critici zeggen dat hierdoor het draagvlak voor de crackvrije doelstellingen van de NS kan wegvallen. Koolmees kan zich hierin vinden: “Ik kan me voorstellen dat zo’n foto van de NS-baas die dan crack staat te roken in een crackvrije coupé inderdaad niet echt bijdraagt aan het crackvrij maken van onze treinen. Dus hierbij: mijn oprechte excuses, ik zal het voortaan gewoon weer thuis doen."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *