Shutterstock / Fungi Media

Shutterstock / Fungi Media

Haai draagt trots tand van Sven (19) om zijn nek

Een 7-jarige witte haai langs de kust van Namibië, draagt trots de tand van Sven om zijn nek. “Heb ik gevonden op vakantie, langs de kust van Marokko.”

“Deze is van een Sven geweest”, vertelt de witte haai aan een groep verwonderde vissen en haaien. De hoektand bungelt nonchalant om zijn nek. “Hij heeft vast een flinke klap gekregen met een surfplank.”

Met zijn mensentand aan een zwart touwtje om zijn nek ziet hij er een beetje uit als die stoere haaien bij Byron Bay, vinden de haaien. “Whatever”, zegt de witte haai met een moeilijk te verdrukken glimlach. Hij zwiept de puntige hoektand van mens Sven heen en weer. “Ik vind het gewoon mooi.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Okee. Dit gaat klinken als een grap en is dat niet. 1 van mijn beste vrienden heet Sven. Is een hoektand kwijt. Echt. Serieus. Ik meen het. Ik zag deze poster ergens in Amsterdam, en heb direct er na gegoogled op ‘haai’ ‘tand’ ‘Sven’ en kom op deze pagina uit. Mag ik alsjeblieft alsjeblieft deze poster van jullie kopen???? Echt ultiem kado. De poster dan. Want hij is een goeie kerel. Type wereldverbeteraar en dan echt. Zou noóit een dergelijk ‘eerlijk gevonden’ souvenir kopen. Ik hoop dat jullie deze reacties lezen en mij kunnen helpen.

Reageer
gravatar

In wat voor verpakking hebben Jochem en Matthijs zich gehesen om dit interview te kunnen houden? En wat voor accent heeft die haai?

Reageer
gravatar

Het enge beest is inderdaad een witte haai, maar haaien hebben gewoonlijk geen nek om er een touwtje met een kies (!) om te hangen.

Jochem en Matthijs, ik verwacht dat jullie biologieles hebben genoten op de havo of in ieder geval in een vissenencyclopedie hebben gekeken voor informatie over de Carcharodon carcharias. Jullie stellen mij in ieder geval ernstig teleur en de Sint eveneens.

Reageer
gravatar

Beste vent, ze bedoelen met “wervelend” potentiële theaterbezoekers duidelijk te maken dat jij niet meedoet om ze niet af te schrikken.