Shutterstock / luchschenF / Prayong k / Ruud Morijn Photographer

Shutterstock / luchschenF / Prayong k / Ruud Morijn Photographer

De 5 mooiste glyfosaat-wandelingen van Nederland

Wat is er mooie dan ons prachtige land te voet te ontdekken. Van de weilanden in Noord-Drenthe tot de oevers van de Waal, Nederland heeft ontzettend veel moois te bieden. Een hoogtepunt van onze rijke boerennatuur is natuurlijk het grote assortiment aan felgele grasvelden, verspreid door het hele land. Dit zijn de 5 mooiste glyfosaat-wandelingen van Nederland:

1. Slenteren door Salland
In Oost-Nederland, tussen Raalte en Olst-Wijhe kunt u in de lente heerlijk genieten van de geur van vers gemaaid gras en onkruidverdelger. En goed nieuws voor Overrijsselse stappers: de komende 10 jaar mag glyfosaat nog gebruikt worden, dus we kunnen nog jaren genieten!

2. Roundup Route
Op de wegen tussen de Waal en de Linge kunt u nog ouderwets genieten van de zogeheten Roundup-route. Geniet van de rust en stilte die het verdorde gele landschap met zich meebrengt. Hier zult u zeker niet gehinderd worden door het gefluit van vogels of het zoemen van insecten.

3. Beweeg je langs de Bollenschuur
In het gebied rond Hillegom bevinden zich nog een aantal prachtige ouderwetse bollenschuren. In het voorjaar worden er workshops georganiseerd om te leren hoe je bollen pelt. Na afloop is er voor alle deelnemers een hapje en een heerlijke giftige pesticidencocktail.

4. Limburgse Lelietelers
Wie Limburg zegt, zegt lelietelers. In de gemeente Sevenum kunt u binnenkort live ervaren wat het schitterende effect van glyfosaat op de natuur is. Loop een rondje langs de lelievelden en ervaar live hoe de velden bespoten worden met pesticiden, terwijl er jonge kinderen al spelende kankercellen aanmaken.

5. Zeeland
Voor de echte liefhebbers van gele velden is Zeeland dé provincie. Geniet van de onkruidvrije straten, parkeerterreinen en andere verharde wegen en snuif de heerlijke geur van vers glyfosaat op. Parkinson wél inbegrepen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En ik maar wandelen om gezond te worden, naar dat ik kanker kreeg. Maar ik ben er nog, met voor ons huis bloementelers en op tijd de spuit erover.

Reageer
gravatar

Op al uw foto’s is geen enkel weiland met glyfosaat te zien hoor. Gras wat net gemaaid en geoogst is is wat geler van kleur, maar is niet dood gespoten. Leuk om hier een grapje over te maken, maar kraam geen onzin uit!

Reageer