Shutterstock

Shutterstock

VVD nog maar een paar schandalen verwijderd van een absolute meerderheid

Goed nieuws voor de VVD! Door de schandalen die afgelopen week aan het licht kwamen stijgt de partij weer flink in de peilingen. Ze zijn nu nog maar een paar schandalen verwijderd van een absolute meerderheid.

“Toen we in 2019 Wybren van Haga uit de partij hadden gezet waren we best even bang dat de schandalen minder zouden worden en daarmee ons zetelaantal in de peilingen ook zou dalen, maar toen kwam net op tijd die hele toeslagenaffaire aan het licht!” vertelt fractievoorzitter Sophie Hermans. “De afgelopen twee weken bleven we wel een beetje hangen, maar gelukkig hadden we de schandalen rondom Cora van Nieuwenhuizen en Helma Lodders nog. +3 Zetels!”

Ook VVD-leider Mark Rutte oogt zichtbaar tevreden over de stijgende peilingen. “Gaaf hè!” roept hij in de camera. “Ik denk dat we zeer binnenkort eens even een flink boekje open gaan doen over Sander Dekker. Dat zal dat hele formatieproces enorm versnellen!” knipoogt hij.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Walla deze partijtje is egt de goeiste ik ga zeker weer op hun stemmen want ik weet dat zij al tijd de beste zijn ja tog niet dan schandalen zijn niet erg het betekenet gewoon dat ze niet met zich laten sollen en al tijd gewoon keihard de hardste zijn en dan willen we tog niet van die softies die zeggen van ja uh dit en dat dat moeten we nog bespreken in de frak sie kom op dan denk je tog van kom op jongens doe gewoon effe beetje normaal heb gewoon een mening kan jou die hele frak sie schelen ik ken dat hele mens geeneens en de veeveedee die is gewoon van ja gaaf land dit dat gewoon lekker doen bitterbal erbij gewoon gezellig niet van dat slappe gezeur ja tog

Reageer
gravatar

Maar VVD betekent toch niet “Valse beweringen, Vraude, Doofpotten” ? Want Vraude is toch wel een heel ernstige schrijffout, dat willen we niet hebben.

Reageer
gravatar

Dat ben ik met jou eens, Sonja. De VVD wordt gekenmerkt door gebrek aan medemenselijkheid en betrouwbaarheid met een partijleider die zijn cv aan het verrijken is voor een toekomstige topbaan in het bedrijfsleven.

Ondanks dat Rutte beslist niet de enige is die Nederland naar de kloten helpt, dient hij voor de schandalencompetitie meervoudig te worden meegerekend.