Shutterstock: Song_about_summer

Shutterstock: Song_about_summer

Hoe heb jij de beoordeling van de bezorging van je pakketje ervaren?

Beoordeel de beoordeling met deze vragenlijst

Onlangs heb je via ons een uitnodiging gekregen voor een beoordeling van de bezorging van je pakketje. Wat was jouw ervaring met het invullen van deze beoordeling? Het beoordelen van de beoordeling duurt slechts 30 seconden.

Welk cijfer zou jij je ervaring met het invullen van het beoordelingsformulier willen geven? Heb je het gevoel dat je gemakkelijk en snel een beoordeling kon geven op de bezorging van je pakketje? Hoe zou je onze vragenlijst in 350 woorden omschrijven?

Zou je ons beoordelingsformulier aanraden aan vrienden? Zo nee, waarom niet? Zo ja, bij voorbaat dank voor het aanraden aan uw vrienden. Hoe kunnen wij een betere beoordeling krijgen voor de beoordeling? Kun je ons misschien een voorbeeld geven van een gemakkelijke, toegankelijke vraag om een beoordeling op de bezorging van je pakketje te krijgen?

 Zouden wij je mogen bellen om je te vragen naar jouw ervaring met deze beoordeling? Komt vanmiddag uit? Door vaker je mening te geven help je andere klanten met het zo goed mogelijk invullen van de beoordeling van de bezorging van hun pakketje. Hoe kunnen we je bedanken voor je medewerking?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *