Shutterstock / fizkes

Shutterstock / fizkes

Man die vraagt om feedback kan helemaal niet tegen feedback

Een man die nadrukkelijk vroeg om feedback kan helemaal niet tegen feedback. Dat is eens te meer duidelijk geworden bij de 33-jarige marketeer Jeffrey.

“Denk dat de presentatie nu echt def is”, aldus een overtuigde Jeffrey tegen zijn collega’s. “Heb er nog wat contentvoorstellen bij gedaan die ik wel echt voel, dat gaat wel werken, wat vinden jullie?” Een vraag waarmee hij enkel hoopte op bevestigende feedback en geen kritiek, maar niets bleek minder waar.

“Hmm, ik snap hem niet helemaal denk ik? Of mis ik iets?” aldus zijn collega Lisa. “Het kan nog wat scherper denk ik”, voegt Amber eraan toe. “Misschien even kort terug naar de tekentafel?” Jeffrey kan zijn oren niet geloven. Hij probeert zijn blik neutraal te houden, maar van binnen kookt hij.

Agressief mompelend loopt Jeffrey terug naar zijn bureau. “Wat de fúck denken zij wel niet? Snappen ze überhaupt iéts in het leven? Stelletje retards bij elkaar. Dit is gewoon briljant.”

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *