PRO SHOTS / Mischa Keemink & fizkes / Shutterstock

PRO SHOTS / Mischa Keemink & fizkes / Shutterstock

Man heeft geen zin in regen dus laat hij een 15-jarige zijn boodschappen bezorgen op de fiets

Het regent vandaag de hele dag. De 35-jarige Martin uit Amsterdam Oud-Zuid heeft daarom geen zin om naar buiten te gaan voor zijn dagelijkse boodschappen. Hij besluit daarom liever even gebruik te maken van een bezorgdienst en een 15-jarige het te laten brengen op de fiets.

“Mijn auto staat niet voor de deur, dus dat wordt anders echt een nat pak. Ik laat anders wel even wat bezorgen, die gasten zitten anders ook maar stil daar”, legt Martin uit terwijl die verschillende boodschapjes in zijn digitale winkelmandje gooit. “Mayonaise, een paar lekkere broodjes en wat jam. Oh, en het is natuurlijk weekend, dus misschien een paar kratjes bier ook wel handig is.”

Martin loopt na het het betalen richting het raam en kijkt naar de regen buiten. “En dat binnen 10 minuten. In dit weer. Dat geloof je toch ook niet. Of zouden ze twee keer moeten fietsen in verband met al die bierkratjes?”

​​


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *