Shutterstock / Traveller70

Shutterstock / Traveller70

Naaktslak vraagt zich af waar al die mensen opeens vandaan komen zodra het droog is

Het is een wonderlijk fenomeen voor naaktslak Bob: zodra het ook maar enigszins droog is, schieten de mensen als paddenstoelen uit de grond. Het is Bob een raadsel waar zij ineens zo massaal vandaan komen.

“Vanmorgen heeft het urenlang geregend, toen was er geen mens te bekennen. Het is nu letterlijk twee minuten droog en moet je nu eens zien: ze zijn overal, zo ver je kunt kijken”, verwondert Bob zich. “Ik snap er niets van. Waar houden die homo sapiens zich de rest van de dag op?”

Bob vindt het maar vervelend als al die mensen voor zijn voelsprieten lopen. “Moeten we ineens uitkijken waar we naartoe glijden. Je bent constant bezig met kijken waar je je lijf heen sleurt. Straks stappen ze nog met hun vieze schoenen op onze rug. Gatver, daar moet ik echt niet aan denken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“How happy is the blameless vestal’s lot!
The world forgetting, by the world forgot.
Eternal sunshine of the spotless mind!”

Reageer
gravatar

Excise me, dpuble booked now at the fush boulevard. Considers smoking. Just a friend in Arthur’s pass from prevention team. Early adapted. “Keep walking straight.” After that Christchutch clochard. No very nice train jorny. 1st. Just a friend. Soumaliya? A country or a woman? Sober day.

Reageer
gravatar

Valt mij op omdat de enige vraag geld is en niet verandering in het energie speelveld toch mogelijk iets dat met toekomst te maken heeft of zoiets dergelijks. Is inleveren het enige jargon dat predikt samen met de kapelaan. Charlie Chaplin. Als vader wel iets beter vlgde maal. Maar ja die domi.

Reageer
gravatar

Communistisch? Wieso? Nou vrijheid om te investeren heb je maar zodra er iets mee verdient, meteen weer inleveren, 400 jaar? Bij aanvang beloven ze gouden bergeb eb maserati’s, klinkt haast kapitalistisch anders waren we het land met de beste verdien capaciteit van de wereld gebleven. Maar ja ovens moeten blijven vinden ze.

Reageer
gravatar

U heeft geen kaarten voor het evenement? Zit zelf meest in over de soa;s en communiceren van pijn en dat dan volhouden want anders denkt u wellicht toch? Enige hilariteit omdat ik u vaker vrees als beoogd kandidaat voor een goede leersessie, Het is raar volk, de gevangen het liefst dicht in de buurt; TheresienStadt als verantwoord bouwmodel.

O ja zou t haast vergeten’de bedrijvenlobby. De slak bij de begraafplaats? Wilt u de foto’s alvast voor het jaarverslag, alle cijfers kloppen. Vermaarde statistiek in dit land. De Bron begon met de salderingsregeling afschaffen. Moeilijk hier zeggen en dan je had ophouden, voila consument/nurger wederom genaaid. Uitstekend, jongens, puike job. Gaaf!

Reageer