StudioSpeld, Shutterstock/Daniel Pieterson

StudioSpeld, Shutterstock/Daniel Pieterson

Vrouw die graag met hele grote kubusrugzak fietst steeds vaker aangezien voor maaltijdbezorger

Eveline van Drongelen (28) draagt al sinds jaar en dag een hele grote kubusrugzak op de fiets (“meestal een van The North Face, maar inmiddels heb ik er ook eentje van Fjällräven”). De laatste tijd durft ze echter nauwelijks meer met haar kubusrugzak over straat. De reden: “Steeds vaker word ik aangesproken door mensen die denken dat ik een maaltijdbezorger ben.”

“In de coronaperiode werkte ik vanuit huis dus merkte ik er weinig van, maar sinds ik de afgelopen maanden weer dagelijks naar kantoor fiets word ik constant nageroepen door mensen die denken dat ik hun bestelling kom brengen. Gisteren ben ik ook verstrikt geraakt tussen een paar Deliveroo-bezorgers die dachten dat ik een van hen was. Uiteindelijk ben ik maar een stuk met ze meegefietst en heb ik ze een paar uur geholpen.”

Eveline wil liever geen afstand doen van haar hele grote kubusrugzak (“ik vind ‘m gewoon mooi”), maar heeft al drie keer onderweg haar lunch moeten afgeven aan hongerige klanten die haar zagen fietsen en dachten dat ze bij Thuisbezorgd of UberEats werkt. Toch is er ook één voordeel: “Ik heb al een paar keer fooi gekregen op straat.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En nu nog de oogjes openen niet iedereen ze papa is koning dit beloofd weer wat voor ons land en de toekomst van me kids

Reageer
gravatar

Beste Speld, zoals jullie kunnen zien ben ik familie van de legendarische en wereldberoemde Scatman. En jullie beledigen mij en mijn familie diep met dit bericht. Neem het terug! Ski-ba-bop-ba-dop-bop!!!!

Reageer