Shutterstock / martinbertrand.fr

Shutterstock / martinbertrand.fr

Kaag: ‘Het is tijd voor nieuw uitsluitschap’

Sigrid Kaag vindt dat de politiek een radicaal andere weg in moet slaan. Volgens de D66-leider is het tijd voor nieuw uitsluitschap. 

“Wat er nodig is, is moed”, zegt Sigrid Kaag in een campagnevideo. “De moed om ook partijen uit te sluiten die dichtbij je staan maar waar je het vooral op een onderwerp heel erg mee oneens bent. Niet alleen maar de flanken, maar ook het midden. Juist het midden. Het is tijd om onder je schaduw door te kruipen. Onze mensen zijn terug van vakantie en hebben echt frisse energie om partijen uit te sluiten. Het is tijd voor nieuw uitsluitschap.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het wordt hoog tijd om Sigrid Kaag uit te sluiten. De arrogantie straalt er vanaf terwijl ze niets presteert. Kijk alleen maar naar de evacuatie in Kabul. Zij stagneert met haar houding alleen maar de formatie. Ik ben ook geen Rutte fan. Maar liever Rutte dan Kaag. Zij presteerde al matig tijdens het ministerschap laat staan als premier wat zij ambieert.

Reageer
gravatar

Geachte heer van Mierlo,

Naar ik aanneem heeft u zich. de strapatsen van D66 vanuit uw ‘kosmisch daarzijn’ de afgelopen jaren herhaaldelijk omgedraaid in uw graf. Hoogste tijd voor uw wederopstanding omdat ik vrees dat mw Kaag (en de verdere dwalende partij-elite) alles op alles zullen zetten om een referendum in deze (en andere zaken) te voorkomen/

gravatar

Er zijn drie kosmische stralen die alles bepalen wat op aarde verschijnt.

1. macht wil.

2. liefde wijsheid.

3. actieve intelligentie.

Ze zijn de drie-eenheid van de christenen.

Alle stralen (7 in totaal) zijn afgeleiden van de 2e straal waarop ons zonnestelsel staat, dat het tweede is in een serie van drie. Het eerste zonnestelsel stond op de derde straal. En de meesters van het linkerpad, de heren van de vorm, ‘de krachten van het kwaad’ zijn hiervan het voortbrengsel. Ze zijn zeker zo intelligent als de meesters van wijsheid maar missen de liefde.

Drie politieke stromingen vertegenwoordigen grofweg de drie stralen.

1. fascisme.

2. democratie.

3. communisme.

God is de eerste straal, de mensheid de derde, de meesters van wijsheid de tweede.

Het leven op aarde en de evolutie zijn de uitdrukking van een Plan, waarin niet ligt besloten dat alle landen per se democratieën moeten zijn.

Alle wereldreligies staan op de 6e straal van idealisme, het exclusieve denken.
Wat mensen liefde noemen hebben ze meestal niet aan zichzelf te danken. Het is idealisme.

Reageer
gravatar

Wat mensen liefde noemen hebben ze meestal niet aan zichzelf te danken. Het is idealisme.

Daarom zijn er zo veel romans geschreven, en bestaat er zo ontzettend veel bijgeloof op dit vlak.
Wat hier ontstaat ontstaat ‘per toeval’, en het komt van Ons terwijl mensen alles en iedereen proberen krampachtig te beheersen bijvoorbeeld via hun goede geur terwijl ze een kwade geur (dat is een geur van kwaadheid) verspreiden. Hierdoor ontstaat ook het bijgeloof bij veel mensen op medisch vlak, de gezondheid, die rücksichtslos is uitgebuit, die zelf de problemen veroorzaakt die ze beschrijden en waarmee ze iedereen tot ziekte (en behandeling!) dwingen, de stress door competitie die hen vernietigt.

gravatar

Geweldig! Ik heb elk uur $ 85 verdiend sinds ik een half jaar geleden begon te freelancen via internet… Ik werk dagelijks enkele uren thuis en doe het basiswerk dat ik krijg van dit bedrijf dat ik online tegenkwam… Ik ben erg blij om deze werkkans met je te delen … Het is absoluut de beste baan die ik ooit heb gehad … Bekijk het hier … http://Www.MoneyApp2.Com

Reageer
gravatar

Eind 2019 kwam het donorregister. Aan de hand hiervan voorspelde ik hier dat de tijd terugkomt van de (polio-) epidemie waardoor D66 opgang deed, en dat we de zelfde kant opgaan.

Reageer
gravatar

Ik begreep van de VPRO dat Sigrid Kaag een ongeëvenaarde bemiddelaar/onderhandelaar is. Ik zou dan ook graag in de 2e kamer willen voorstellen om Sigrid naar Afghanistan te sturen om met die knullen van de Taliban te gaan handje klappen.

Reageer
gravatar

★★★
Goed bedacht dat “uitsluitschap”.

Helaas vermeldt Tom niet dat met iemand gebrouilleerd zijn de belangrijkste basis is van uitsluitschap Duidelijk voorbeeld is de verhouding van Sigrid Kaag met Gert-Jan Segers.
Daarom twee punten in mindering

Reageer