Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

De formatie gaat mogelijk slagen of toch klappen: steeds meer seinen springen op oranje

De formatie staat op het punt van een enorme doorbraak. In deze week van de waarheid is het erop of eronder. Mogelijk klapt of slaagt de formatie vandaag al. Steeds meer seinen springen op oranje.

“Aan de ene kant worden er knopen doorgehakt en aan de andere kant groeien de zorgen”, laat verslaggever Arjan Noorlander weten. “Het gaat er behoorlijk stevig aan toe. Dit kan uiteindelijk maar één ding betekenen: we hebben deze week wel of geen doorbraak.”

Waar Wilders en Van der Plas met een vrolijk gemoed de pers te woord staan lopen Yesilgöz en Omtzigt zonder iets te zeggen door. Volgens Noorlander is ook dit typerend aan de fase waarin we nu zitten. “Het kwartje kan deze dagen echt de ene kant op vallen, maar ik verzeker jullie, het kan ook zomaar eens de andere kant op vallen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *