Shutterstock / Aerovista Luchtfotografie

Shutterstock / Aerovista Luchtfotografie

Formule 1 Zandvoort gaat mega-uitstoot compenseren met miljoenenverlies

Na het nieuws dat de Formule 1 Zandvoort nu officieel mag plaatsvinden, belooft de organisatie critici tegemoet te komen: ze zullen hun mega-uitstoot compenseren met een verlies van zo’n 10 miljoen euro.

“We beloven de gigantische hoeveelheid CO2 die wij de lucht in pompen met onze hele snelle auto’s te compenseren met een schuld van vele miljoenen, waarvan we hopen dat de overheid het betaalt”, zegt woordvoerder Simon Keijzer. “En weet je wat: we nodigen ook 75000 mensen uit, voor de mensen die niet naar een festival kunnen dit jaar. Deze is voor jullie, zandhagedis en rugstreeppad.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Daar heb ik met m’n superieure Video 2000 recorder niks aan. Ik wacht nog steeds met smart op Anamalympics in V2000 formaat!