Shutterstock / motorsports Photographer

Shutterstock / motorsports Photographer

Verstappen hekelt concurrentie: ‘Ik wil geen concurrentie’

Na afloop van de Grand Prix van Emila-Romagna was winnaar Max Verstappen absoluut niet te spreken over de concurrentie, die hij maar nét voorbleef: "Ik zit daar absoluut niet op te wachten.”

De Nederlander, die normaal met grote voorsprong wint, vond de situatie op het circuit bij vlagen gevaarlijk: "We rijden allemaal rond met snelheden boven de 300 kilometer per uur. Dan is het verstandig om wat afstand te houden, maar wat doet zo'n Lando Norris? Die gaat zitten bumperkleven. Dat is vragen om ongelukken."

Door zijn zege loopt Verstappen uit op zijn concurrenten in de strijd om het kampioenschap, maar hij blijft op zijn hoede: "Ik heb sterk het idee dat die gasten het op mij voorzien hebben. Heel kinderachtig dit."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *