Studio Speld: Lisanne Vegt & Shutterstock: Liv Oeian en motorsports Photographer

Studio Speld: Lisanne Vegt & Shutterstock: Liv Oeian en motorsports Photographer

Koning Willem-Alexander kust Verstappen vol op de mond na GP-winst

De Grand Prix van Zandvoort werd een glorieuze dag voor Max Verstappen en dus voor heel Nederland. De aanwezige Koning Willem-Alexander was zelfs dusdanig euforisch, dat hij vlak voor de huldiging Max Verstappen op zijn mond kuste. Met als gevolg een discutabele schaduw over de winst van Verstappen.

Koning Willem-Alexander betreurt de ophef die is ontstaan door de kus. “Dit was erg onhandig van me”, begint hij. “Maar sport is emotie. En met de winst van Max op het circuit van mijn neef, het volkslied en Rico Verhoeven kwam het allemaal samen. Dus toen kuste ik hem.” De vraag die social media bezighoudt is of er sprake was van consent bij Max, maar de coureur heeft nog niet gereageerd.

Bij sommige Nederlanders lopen de gemoederen zo hoog op dat ze vinden dat de koning moet opstappen. Daar wil het staatshoofd zelf overigens niks van weten: “Opstappen? Ik peins er niet over!” Een schorsing vindt hij eventueel wel nog het overwegen waard: “Als Max dat echt eist dan kunnen we wel met het gezin naar Griekenland voor een paar weekjes.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *