Shutterstock / Jay Hirano Photography & Marina Lohrbach

Shutterstock / Jay Hirano Photography & Marina Lohrbach

Hernegeer hoe Max Verstappen zijn 7e race van het seizoen won

'Zo was jij met andere dingen bezig'

Zeven overwinningen dit seizoen: een geweldige prestatie waar jij niets van hebt meegekregen. Hernegeer hier nog een keer de zoveelste overwinning van Max Verstappen.

De kranten staan er absoluut niet vol van: hoe jij omstreeks 15:30 de buxushaag knipte terwijl Max Verstappen de pits indook. De foto’s in je familie-app liegen er niet om: het zweet dat over je hoofd gutste op het moment dat Verstappen ver buiten jouw bewustzijn verwoede pogingen deed om de aanstormende Lando Norris van zich af te houden. Het ging volledig langs je heen omdat het gazon ook nog gemaaid moest worden.

Nog een keer kun je vandaag Verstappens heroïsche laatste rondes op het  circuit van Barcelona links laten liggen en terugdenken aan de bugles die je haalde nadat je klaar was in de tuin. Wat. Een. Weekend.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *