Shutterstock / fizkes

Shutterstock / fizkes

Is hij een narcist of gewoon je ex?

Had hij geen empathie of huilde je gewoon best wel vaak?

Een relatie met een narcist, meer en meer mensen blijken daar jarenlang in te hebben gezeten. Grote kans dus dat dit ook voor jou geldt! Ben je benieuwd of hij een narcist is, of gewoon je ex? Ontdek het aan de hand van deze alarmsignalen.

Had hij geen empathie…
… of huilde je ook wel echt best vaak?
Narcisten staan erom bekend dat ze zich niet goed kunnen inleven in anderen. Er mist iets wat niet aan te leren valt. Dan kan het moeilijk zijn om er voor de ander te zijn bij alle dertien huilbuien op een dag. Rode vlag! 

Was hij alleen maar uit op zijn eigen voordeel
… of had hij gewoon een baan?
Een narcist doet zich voor als een leuk, charmant en intelligent persoon. Vaak wordt dit heel slim ingezet om je te veroveren, waarna blijkt dat-ie wel heel veel uur per dag geen aandacht voor je heeft en met zichzelf bezig is – soms tot wel 40 uur per week! 

Liet hij je onzeker voelen
… of wilde hij af en toe gewoon met zijn vrienden naar de kroeg?
In een relatie draait het om vertrouwen. De ander een goed gevoel geven. Een narcist denkt niet zo. Die groeit door jou je klein te laten voelen en wil juist dat je onzeker bent. Het kan lastig zijn om door te hebben, maar let goed op de waarschuwingssignalen: wil hij bijvoorbeeld eens in de paar weken een avondje met zijn vrienden naar de kroeg? Of ieder half jaar naar de tandarts?

Wilde hij altijd het middelpunt zijn
… of was hij gewoon de middelste van drie kinderen?
Serieuze alarmbellen. Dit verandert nooit. Dus neemt hij contact op om te vragen hoe het gaat? Toxisch! Wegrennen en nooit meer omkijken. Iedereen met een ex zal het bevestigen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

S­t­a­r­t n­o­w e­a­r­n­i­n­g c­a­s­h e­v­e­r­y m­o­n­t­h o­n­l­i­n­e f­r­o­m h­o­m­e­. G­e­t­t­i­n­g p­a­i­d m­o­r­e t­h­a­n $­1­5­k b­y d­o­i­n­g a­n e­a­s­y j­o­b o­n­l­i­n­e­. ­I h­a­v­e m­a­d­e $­1­9­7­1­5 i­n l­a­s­t ­4 w­e­e­k­s f­r­o­m t­h­i­s j­o­b­. E­a­s­y t­o j­o­i­n a­n­d e­a­r­n­i­n­g f­r­o­m t­h­i­s a­r­e j­u­s­t a­w­e­s­o­m­e­. J­o­i­n t­h­i­s r­i­g­h­t n­o­w b­y f­o­l­l­o­w i­n­s­t­r­u­c­t­i­o­n­s h­e­r­e­.­.­.­.­.­.­.www.indeedgold.com

Reageer
gravatar

Ik krijg meer dan $ 87 per uur betaald vanuit huis met 2 kinderen thuis. Ik had nooit gedacht dat ik het zou kunnen, maar mijn beste vriendin verdient meer dan 10k per maand hiermee en ze overtuigde me om het te proberen. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik heb gedaan… http://Www.MoneyApp2.Com

Reageer