Davey (28) kreeg een skelter van de zaak

Davey (28) kreeg een skelter van de zaak

De 28-jarige Davey heeft het maar goed voor elkaar: hij heeft namelijk een skelter van de zaak.

“Deze jonge lease ik voor 200 euro per maand”, zegt Davey trots terwijl hij uit z’n stalen wagen stapt. “Het bedrijf waar ik werk geeft gewoon heel veel om z’n werknemers. Voor een lunchzakje met vier boterhammen hoef je maar tien euro te betalen en dan gaan we ook nog één keer per jaar met elkaar naar Van der Valk.”

Ga je liever voor een baan waar je een auto van de zaak krijgt? Bij PEAK-IT krijg je als starter een eigen auto van de zaak zodat je altijd mobiel bent. Start je carrière bij PEAK-IT, check de openstaande vacatures.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *