Bureau Woordvoering Kabinetsformatie / YouTube

Informateur Hamer maakt eerste afvallers bekend

Informateur Mariëtte Hamer heeft vanmiddag de eerste afvallers bekend gemaakt voor het nieuwe kabinet. SGP, Forum voor Democratie en Ryan Babel gaan niet mee de formatie in.

Critici zijn niet te spreken over de manier waarop Hamer haar afvallers om de beurt bekend maakt. “Ze maakt er teveel een show van. Waarom moet het altijd zo spectaculair bij haar? Respectloos.”

Volgens Hamer is het nog te vroeg om te speculeren, maar kenners gaan uit van een kabinet VVD-D66-Marten de Roon.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goed voor de tweedeling in de maatschappij: getest tegenover niet getest, gevaccineerd versus niet-gevaccineerd, kwetsbaar tegenover niet kwetsbaar, de pers, overheid en daarvan afhankelijke deskundigen zien als goedwillend versus de anderen, Speldlezers tegenover niet-Speldlezers en ga zo maar door !

gravatar

Heel goed, in een grot kunnen anti-vaxers niet worden besmet door de DNA-aanpassingen van gevaccineerden, wat kennelijk mogelijk en riskant is.

gravatar

Ach, zo lang hoeft dat niet te duren. Zodra de gevaccineerden niet meer besmettelijk zijn of niet meer zijn is de kust veilig en kan de grot worden verlaten. Het ga u goed !

gravatar

Nee-nee-nee, domheid is ongeneeslijk.

De besmette ongevaccineerden dienen van de maatschappij AF te worden geplaatst zodat ze niet meer terugkomen alvorens dood en begraven te zijn (beter: gecremeerd).

Bovendien dient ten alle tijden te worden voorkomen dat ze hun ongevaccineerde kinderen er op uit sturen.
Naar UW kinderen bijvoorbeeld.

gravatar

Het wordt te gek. De voetbalgekke redactie is zo bezig met voetbal, dat ze politici en die voetballers door elkaar halen. Het zou mij niet verbazen dat de redactie op een keer Rutte aanzien voor docent maatschappijleer aan het Johan de Witt vmbo in Den haag.

Reageer
gravatar

Inderdaad jammer dat voetballers onderuit worden gehaald door ze aan zeer twijfelachtige lieden als politici te koppelen.
Graag meer respect voor onze ballentrappers !