Nicoleta Ionescu / Shutterstock.com

Mirthe is te druk voor Moederdag, Moederuur moet net lukken

Het is Moederdag. Daarom hebben Jacob (6), Iris (4) en Joshua (1) een leuke dag voor hun moeder gepland. Ze beginnen met een ontbijt op bed, daarna cadeaus (macaroniketting, asbak, kwijltekening) om vervolgens te verplaatsen naar het park voor een paar uur durende speurtocht. Leuk? Niet als je het aan hun moeder zelf vraagt.

“Een hele Moederdag? Dat gaat never nooit lukken. Moederuur, dat moet ik er net tussen kunnen proppen. Maar een hele dag? Hell no.” Tussen het sporten, boodschappen doen en terrasje pakken heeft Mirthe precies nog één uur vrij. “Ik zeg: alleen die cadeaus er even doorheen rammen, dat is prima. Ga ik daarna weer lekker doen wat ik wil, ok?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *