Shutterstock / antoniodiaz

Shutterstock / antoniodiaz

Robin stuurt dit jaar een extra lief berichtje naar haar moeder met ChatGPT

Omdat het vandaag Moederdag is heeft de 19-jarige Robin aan ChatGPT gevraagd een appje voor haar moeder op te stellen. “Ik heb gevraagd of de AI er een extra lief berichtje van kan maken.”

Op deze speciale dag wil ik je laten weten dat ik van je houd met heel mijn hart. Ik waardeer alles wat je doet en ik ben zo dankbaar dat jij mijn moeder bent. Je bent de beste moeder die ik me maar kan wensen en ik hoop dat je vandaag extra in het zonnetje wordt gezet.

Fijne Moederdag, lieve mama. Ik hoop dat deze dag gevuld is met liefde, geluk en verrassingen. Geniet ervan en weet dat ik altijd van je zal houden, vandaag en elke dag.

Met heel veel liefde,

[Je naam]

“Wel een beetje lang”, mompelt Robin terwijl ze het berichtje kopieert naar WhatsApp. “Maar dat ‘gevuld met liefde, geluk en verrassingen’ is wel weer heel cool. Want meestal stuur ik alleen een emoji van een bloemetje met een hartje erbij. Dus zo’n berichtje gaat ze echt nooit verwachten”, zegt Robin terwijl ze op versturen drukt.

“Waarschijnlijk gaat ze me gelijk bellen om me te bedanken voor zo’n extreem lief en lang bericht. Maar ik kijk nog wel even of ik dan opneem. Ik app altijd liever, ik ben niet zo’n beller snapje.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *