Pressmaster / Shutterstock / Studio Speld

Pressmaster / Shutterstock / Studio Speld

Man (43) die nog bij ouders woont baalt dat hij nu tekening voor Moederdag moet maken

Jacco (43) woont nog bij zijn ouders in Emmen. Dit scheelt voor hem een heleboel, want hij heeft geen hypotheeklasten, hoeft zijn eigen was niet te doen en er wordt ook nog elke avond voor hem gekookt. Helaas heeft het ook zo z’n nadelen. Jacco moet ‘verdikkie’ een tekening maken voor Moederdag.

“Natuurlijk hou ik van mijn moeder en wil ik haar dat best laten blijken, maar mijn vrienden hoeven alleen maar even te bellen op Moederdag. Dat is veel minder werk”, verzucht Jacco die hier duidelijk van baalt. “Ik moet nu snel voor het ontbijt nog een brakke tekening gaan maken. Het scheelt wel dat ik sinds mijn 6e niet beter ben geworden in tekenen. Ze krijgt gewoon wat harkerige poppetjes met een huisje en een zon.”

Jacco gaat ook nog proberen een ei te koken voor een ontbijtje op bed. Vorig jaar had hij een ei gebakken, maar toen ging het brandalarm af. Succes, Jacco.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *