Josep Suria / Shutterstock

Josep Suria / Shutterstock

Moederdag: de dag waarop je je moeder verblijdt met een appje omdat ze haar leven voor je opgegeven heeft

Bloed, zweet en tranen heeft ze gegeven voor je. Ze heeft je niet alleen eruit geperst, maar ook nog opgevoed, gewassen, gekleed, gevoed en een moreel kompas bijgebracht. En daarom stuur jij haar vandaag een appje.

Een van de dingen die je kan appen is: ‘He mam/ma/moe/moeke/maatje/moemoe/oum/Marijke/Fatima/Liesbeth/ (kies zelf je favoriete bijnaam voor je verwekker). Super thanks he!’. Andere varianten zijn: ‘Weet jij waar mijn bikini van vier jaar geleden is? Oja, en heeeeele fijne Moederdag! Laat me weten van die bikini ok???’

Vind je een heel appje typen toch net teveel gedoe? Dan kun je natuurlijk ook gewoon een mooie bos bloemen-emoticon sturen of even een voicememo inspreken terwijl je op de fiets zit.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *