Lena (26) is geen idioot maar verlengt wel de klinkers in woorden op WhatsApp

Lena (26) is geen debiel maar verlengt wel de klinkers in woorden op WhatsApp

Lena (26) is geen idioot maar verlengt wel de klinkers in woorden op WhatsApp

De 26-jarige Lena uit Heemstede is een intelligente en gevatte meid. Toch heeft ze de ziekelijke neiging alle klinkers in woorden op WhatsApp te verlengen. Wanneer en hoe dit is gebeurd, weet Lena ook niet precies. Wij appten haar om te vragen hoe zij omgaat met de gebreken in haar online communicatieskills.

‘’Jaa, ik heb eeecht geeen ideee wanneer dit is begonnen’’, stuurt Lena. ‘’Het is echt heeeeel naaaar kan ik je vertellen. Gelukkig typen leeetterlijk aaal mijn vriendinnen ook neeet zooo.’’

Wij stuurden haar nog een appje met een bedankje voor het gesprek. ‘’Jaaa thaaanks, hooop dat het snel weeer beeetje normaaal woordt hahaa.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Helena Mokee, kom jij wat tekort als achtjarig meisje? Een beetje geduld! Als je over een jaar of tien een gelijkbehoeftige vriend (vriendin kan ook) hebt gevonden dan dan komt het wel goed.

gravatar

Wat een reuring om een haperend toetsenbord, dat bepaalde letters soms dubbel tikt. Dat fenomeen komt vaak voor bij toetsenborden van Trust. Bij de 26-jarige Lena uit Heemstede zijn dat toevallig de letters a en e.

• Reageer
gravatar

Ik snap de ophef niet zo. Laten we ons daarom even focusen op meneer Aart die Pino altijd Piño noemde. Dit is een belediging voor de Hispanic community in ons land. Waarom is daar geen woke over?

• Reageer