Shutterstock / Socialframe Stock

Shutterstock / Socialframe Stock

Paulien bewaart haar diepste geheimen veilig in Whatsapp stories

De één heeft een dagboek met een slotje en de ander heeft een vertrouwenspersoon. Paulien daarentegen bewaart haar vertrouwelijke informatie op een wel hele veilige manier: zij plaatst namelijk al haar diepste geheimen in haar stories op Whatsapp. Dit maakt haar de enige gebruiker van de Whatsapp-functie op het noordelijk halfrond.

Als we aan de 28-jarige Paulien vragen waarom ze niet kiest voor de gebruikelijke middelen, reageert ze stellig. “Sloten kunnen gekraakt worden en mensen kunnen je verraden. Bij sommige dingen kan ik niet het risico lopen dat mensen erachter komen, dus dan ga je op zoek naar 100% waterdichte alternatieven. Hierdoor weet gelukkig niemand iets van de affaire die ik heb met mijn tennisleraar.

Hoewel Paulien overwegend positief is, heeft ze ook één minpuntje ontdekt. “Sinds ik mijn geheimen op deze manier bewaar, krijg ik op Facebook steeds advertenties te zien die gebaseerd zijn op mijn stories. En als ze nou zouden aansluiten op mijn behoeften, dan zou ik het nog prima vinden ook. Maar het begint je toch wel de keel uit te hangen als je voor de zoveelste keer een reclame te zien krijgt voor een nieuw tennisracket dat je niet nodig hebt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *