YouTube.com/Tros

Vraag Britney Spears over grootte Ivo Niehes ego wel uit uitzending geknipt

Nog meer ophef over de TV Show-uitzending met Britney Spears uit 1999. De toen 17-jarige Amerikaanse blijkt in de uitzending vriendelijk gevraagd te hebben naar het enorm grote ego van Ivo Niehe. ‘’Iedereen praat erover,’’ hoor je de zangeres op de beelden zeggen tegen de presentator. Niehe begint op dat moment heel hard te huilen en te schreeuwen om zijn moeder. Spears reageert daarop met: ‘’Even in het algemeen dan: wat vindt u van mensen die nep zijn?’’  

De beelden hebben nooit de uiteindelijke montage gehaald. Het management van Spears wilde de vraag graag in de uitzending houden maar Niehe vertelt 22 jaar na dato dat hij als vakman nooit luisterde naar verzoeken van managers. ‘‘Die managers zijn allemaal gluiperds. Van die vieze mannetjes die alleen maar een slaatje willen slaan uit zo’n 17-jarig meisje. Ik doe dit programma al sinds 1931, met heel veel talent en daardoor ontwikkel je toch een moreel geweten. Die vraag van Spears was zo onbetamelijk. Dat vraag je als 17-jarige toch niet aan 53-jarige? Heb een beetje respect. Om de grenzen van fatsoen te beschermen heb ik dat fragment uit de uitzending gehaald. Ook om haar te beschermen. Ze was immers nog maar een kind.”

De presentator wordt overigens nu ook zelf beschuldigd van seksisme. Hij zou voor het bewuste egofragment Spears zelf iets hebben gevraagd over de echtheid en grootte van haar borsten. De presentator ontkent in alle talen dat zijn vraag seksistisch was. ”Ik spreek vloeiend Spaans, Frans, Engels, Italiaans, Portugees, Russisch, Fries, Mandarijn, Slowaaks, Litouws en Esperanto en heb al foutloos in die talen uitgelegd, want ik spreek ze namelijk vloeiend, dat het heel normaal is om een 17-jarig meisje een vraag te stellen over haar grote borsten. Ik vroeg net nog zoiets aan mijn kleindochter. Een prachtige kleindochter overigens, maar dat komt omdat ze mijn kleindochter is. Ze heeft mijn DNA.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb gehoord dat de puberende Amerikaanse Britney Spears in begin van de uitzending al een vraag stelde over de lengte van de lul. Dat is schandalig, want in haar land vraagt men nooit aan een man hoe lang hij is. Dat is natuurlijk uit de opname geknipt.

Reageer