Talenknobbel Ivo Niehe blijkt kwaadaardig

'Sans operation ga ik töt, volgens de artsen'

TV-coryfee Ivo Niehe staat een zware tijd te wachten. De talenknobbel die hem zoveel successen en bewondering over de hele wereld bracht, blijkt kwaadaardig. Volgens ingewijden houdt Niehe zijn talen amper nog uit elkaar. Genezing is alleen mogelijk met chirurgie en aanvullende logopedie.

Artsen spreken van de grootste talenknobbel die ze ooit hebben gezien: “Meestal zijn talenknobbels (polyglottisch adenocarcinoom – red.) goedaardig en blijven ze beperkt tot twee, drie talen. Dat ze uit konden zaaien wisten we niet eens, maar bij Niehe zit het in al zijn organen. De kans om ooit nog in één taal te spreken is voor iemand als Ivo nihil”, weet behandelend arts dr. Versteeg van het VUmc.

Niehe zelf is het niet met de artsen eens: “Gar nicht. De artsen zeggen dat ik sans operation ins Blaue hinein töt geh, pero una petit Tumör ist kein match for a gerespecteerde presentator comme moi. Das heeft het verleden proven.”

Niehe heeft al eerder het gevecht tegen zijn kwaadaardige talenten gewonnen. In 2004 rekende hij af met de maligne interviewstoornis die hem wekelijks naar het huis van nietsvermoedende bekende personen voerde. Zijn uitgezaaide empathische vermogens werd hij nooit de baas, maar volgens Niehe valt er bien mit zu leven.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mooi verhaal!! Hoe komen jullie er weer op. Jammer dat jullie de Latijnse benaming zo ongelukkig hebben gekozen Misschien toch nog een googlen op carcinoom…..

Reageer
gravatar

Ivo heeft recht op een second opinion bij het AMC. Wel opschieten want vanaf 1-1-2015 moet het weer van het nieuwe eigen risico (€ 375), Ik adviseer Ivo een enkelvoudige lobotomie van de frontale lob, die de hele talenknobbel in een keer verwijdert. Hij kan dan geen multi-linguale interviews meer doen, maar hij kan altijd nog goedbetaald de politiek in, kijk naar Ivo Opstelten. Bovendien; als VVD’er hoef je geen ballast als eigen mening en geweten mee te torsen, dat doet Henk Kamp wel voor je.

Reageer
gravatar

Wat hebben jullie tegen die man. Pak liever een domme meelullende , duizendindozijn bn ‘er, daar is een ernstig overschot aan. En dat is geen goed nederlandsch.

Reageer
gravatar

Er gaan geruchten dat Frans Timmermans een onechte broer van Ivo Niehe is. Hun onechte moeder (dr Wilhelmina Kutje) wil alleen kwijt dat haar relatie met de onechte vader (ds Pipo de C.) `een belachelijk succes` was.

Reageer
gravatar

Wim,
Geruchten? Onechte moeders of vaders? Niet alle geruchten moet je geloven. Wilhelmina Kutje met maar een t? Dat kan alleen maar een gerucht zijn!

gravatar

Ik teken ernstig bezwaar aan tegen het verkeerd spellen van mijn achternaam.
Verder doe ik geen mededelingen over mijn relatie met Ds. Pipo de C., behalve dat deze mij tot in het diepst van mijn lichaam intens liet genieten in de korte tijd van ons samenzijn. Frans heeft dus niets van hem.

gravatar

Onderzoek heeft aangetoond dat Ivo Niehe een donor talenknobbel heeft. Bij Louis van Gaal is het volledige taalcentrum hiervoor uit zijn neus verwijderd.

Reageer
gravatar

Ivo heeft het talent om veel te spreken en weinig te zeggen. Door zijn begaafdheid kan hij dus in vele talen weinig zeggen.
Door het tumor dat zich aan het ontwikkelen is, zal hij heel vaak weinig gaan zeggen in de toekomst. Zo blijft het uiteindelijk toch zoals het altijd al geweest is.

Reageer
gravatar

Janine van den Ende was gisteravond dan ook blij dat ze met Joop getrouwd is.
Alleen daarom werd ze uitverkoren om ook eens in zijn Goddelijke show te figureren.

Reageer
gravatar

Een talenknobbel is een ontwikkelde regio in de hersenen waarvan mogelijk bewezen is dat deze regio hiervoor verantwoordelijk is. Als je b.v. een tumor op deze lokatie hebt is het mogelijk dat het taalcentrum zich verpalatst naar een inactief gebied. Ca. 80 % is inactief en rapido aan het afsterven (zegt men) , Mediteren helpt om deze regio actief te houden en de hormoonbalans in de hersenfunctionaliteit te stimuleren. Als meditatiedocent nodig ik Ivo van harte uit alles weer te controleren.

Reageer
gravatar

Hallo willem meditatiedocent. Ben jij die willem Aan het hof? Ikofwim Hof ik bedoel de laatste heeft een goedaardige hele grote talenknobbel op de juiste plaats. Hij leert o.a. mediteren in ijswater, laat dat nu net de remedie zijn voor de doodzieke ivo! Ik stel wel voor hier een hele grote internationale show van te maken ‘met de billen bloot of wijs door ijs! Life vanuit het olympia in parijs!

gravatar

Ivo Niehe is in zijn geheel kwaadaardig, dat zou hij zonder die talenknobbel ook zijn. Maar, die knobbel maakt hem nu wel heel erg kwaadaardig, zelfs in Noord-Korea zijn hun bang voor hem.

Dat hij helaas niet sterft aan deze boosaardige knobbel komt omdat hij zelf ook kwaadaardig is en dan heft het een het andere op als u versteht wat ik mean.

Reageer
gravatar

@Joep, wat is in een neem, zelfs zo’n stomme name als de uwe?

Maar, wat onderstandt u nu eigenlijk niet? Met andere woord, Ivo Niehe is een booswicht, een smeerlap, een crimmeneel en hoogstprobably pedofiel en serial killer.

Versteht u nu wat ik mean?

gravatar

Ik heb Ivo nog nooit Fries horen spreken…

gravatar

Als u toch zo’n talentalent bent, begin toch een franslate.google.com. Dat is dan beter dan het laten vertalen door computers.