Shutterstock.com / Studio Speld

Media-aandacht wordt Ivo Niehe te veel, tv-host scheert hoofd kaal

De aanhoudende media-aandacht is tv-presentator Ivo Niehe te veel geworden. Volgens ingewijden is de man aan het doordraaien en er doken zelfs foto’s op waarop Niehe te zien was met een kaalgeschoren hoofd.

“Dagenlang in de pers, vragen over vermeende onaangekondigde vragen, berichten op social media van totale onbekenden, je moet je voorstellen dat dat een enorme impact heeft op zo’n man”, legt Showbizz-verslaggever Aran Bade uit. “Je ziet vaak dat deze mensen er niet mee om kunnen gaan. Helaas is dat ook bij Ivo het geval.”

Er wordt gevreesd voor het lot van de tv-presentator, die zich zo opgejaagd zou voelen dat hij zichzelf wat aan wil doen. Bade: “Dit kale hoofd is natuurlijk al gênant. God mag weten waar deze man allemaal nog meer toe in staat is.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *